Pitney Bowes je svetoznáma spoločnosť pre technologické inovácie. Táto spoločnosť je známa svojimi úspešnými riešeniami prevodu peňazí, ktoré sa hodili v oblasti financií, elektronického obchodu, transakcií a poštových služieb. Teraz manažment spoločnosti naplánoval zavedenie robotickej technológie AmbiSort v oblasti elektronického obchodu v USA. Predpokladá sa, že do piatich rokov bude spoločnosť schopná výrazne zvýšiť svoju produktivitu vďaka automatizovaným strojom so vstavanou Pitney Bowes AI.

Zlepší sa účinnosť, rýchlosť a presnosť doručovania balíkov. Zvýši sa aj bezpečnosť pracovníkov, budú menej zaťažení nepotrebnými úlohami, ktoré teraz na ich mieste môžu vykonávať roboti.

Nedávno vo svojom hlavnom zariadení na výskum a vývoj v Kalifornii spoločnosť testovala svoju technológiu AmbiSort, ktorá bola viac ako úspešná. Technológia sa vyrovnala s rozpoznaním a triedením veľkého počtu balíkov za minimálny čas. Vďaka vstavanému systému AI sa tento vývoj dokáže učiť čo najrýchlejšie, doslova na ceste, a pamätať si predtým používané údaje. Technológia je teda zakaždým lepšia a lepšia, dokonalejšia a rýchlejšia. Používatelia tohto vývoja budú môcť maximalizovať všetky potreby a zlepšiť pracovné procesy.

Rozsiahle presmerovania a doprava si vyžadujú obrovské finančné prostriedky a mzdové náklady a so všetkým týmto si poradí zavedenie automatizovanej technológie s AI do práce. Generálny riaditeľ Ambi Robotics uviedol, že spoločnosť je potešená spoluprácou s Pitney Bowes. Koniec koncov, spoločnosť sa snaží zlepšiť svoju prácu, zaviesť inovatívne technológie do jadra elektronického obchodu. Dopyt po AI robotike každým dňom rastie a prispieva k vzniku technologických inovácií.

Ambi Robotics je poháňaný systémom AmbiOS a jeho softvér obsahuje špeciálnu AI, ktorá je schopná obnoviť udalosti skutočného sveta. To všetko umožňuje robotom učiť sa dvakrát rýchlejšie, ako by to bolo v skutočnosti.

Automatizované techniky oveľa lepšie fungujú s balíkmi, konkrétne ich balí, triedia a odosielajú. To výrazne zvyšuje produktivitu, znižuje náklady a šetrí čas. AmbiSort zlepšuje kvalitu práce spoločnosti a tiež zabraňuje preťažovaniu zamestnancov. V jednom z časovo najnáročnejších procesov roboti firmám ohromne pomáhajú.

Prezentované robotické prototypy otvárajú dizajnérom systémov neuveriteľné príležitosti a sú skutočnými záchrancami veľkých spoločností, ktoré ich potrebujú.

Facebook TwitterGoogle BookmarksRedditLinkedinPinterest Pin It