Pre modernizáciu a zlepšenie kvality letov sa NASA rozhodla spojiť s najlepšou svetovou korporáciou v oblasti robotiky v letectve, spoločnosťou Reliable Robotics. Organizácii by to malo pomôcť s Národnou kampaňou NASA (AAM). Testovanie produktov v rámci tohto programu je naplánované už na budúci rok. Toto testovanie pomôže zistiť a vypočítať, ako môže automatizovaná technológia pomôcť kampani pri plnení jej okamžitých úloh. Navrhovaná zástavba je totiž schopná spájať dopravcov, logistické služby a čo najefektívnejšiu leteckú dopravu v rámci mesta.

Šéf AAM oznámil skvelé plány a nádeje na partnerstvo s najlepšími spoločnosťami na trhu, aby efektívne dosiahli svoje ciele. Automatizované stroje prinesú do chodu všetkých systémov úplne nové detaily a umožnia oveľa častejšie a produktívnejšie vykonávať rôzne testovanie a výskum. 

Vytvorenie skutočne produktívneho a najbezpečnejšieho systému leteckej dopravy na rôzne vzdialenosti a rôzne úlohy je hlavným cieľom organizácie. Práve robotická technológia pomôže zaviesť proces prepravy do vzdialených a ťažko priechodných bodov na mape. Organizácia plánuje do svojho systému zaviesť avia taxi a ďalšie novinky v leteckej doprave, aby dosahovala čo najrýchlejšie výsledky. Na základe takých základných kvalít, ako je vzdušný priestor, infraštruktúra a dizajn vozidiel, organizácia vybrala 13 najlepších spoločností a špeciálnu univerzitu, ktorá sa môže ponáhľať so splnením všetkých úloh.

TOP 3 spoločnosti, ktoré sa zaoberajú tvorbou systémov leteckej dopravy, sú Joby Aviation, Reliable Robotics, Wisk a Joby Aviation. Spoločnosť Reliable Robotics sa snaží stať sa lídrom na trhu prostredníctvom vývoja vývojových technológií. Zamestnanci sa venujú vývoju systémov, ktoré pomôžu v núdzových situáciách počas letu, venujú sa aj logistike a precvičujú integrované lety.

Zamestnanci korporácie tvrdia, že dokonalosť v leteckej doprave a mobilite možno dosiahnuť diaľkovým ovládaním zariadení.

Zakladateľ spoločnosti tvrdí, že je pre nich potešením spolupracovať s veľkými a svetoznámymi organizáciami. To im pomôže lepšie rozvíjať svoje aktivity a rozšíri si obzory.

Vytvorený systém diaľkovo ovládaných vozidiel môže operovať na takých typoch leteckej dopravy, akými sú nákladné lietadlá Cessna 172 a Cessna 208 Caravan.

Všetky vyvinuté systémy budú vylepšené a vyvinuté s cieľom certifikovať technológiu a uviesť ju do prevádzky. Nad mestami sa už vykonávajú cvičné lety (všetky akcie schválil zákonodarný zbor).

Facebook TwitterGoogle BookmarksRedditLinkedinPinterest Pin It