Autonómne roboty na dezinfekciu miestnosti vytvorené spoločnosťou Fetch Robotics

Svetovo uznávaná spoločnosť Fetch Robotics, ktorá vyvíja robotické systémy, spolu so svojou logistickou spoločnosťou Piedmont National plánuje uviesť na trh profesionálneho robota, ktorý bude kvalitatívne dekontaminovaný.

Metóda SmartGuardUV bola vyvinutá pre dekontamináciu priestorov vrátane obchodov, nemocníc atď. Toto riešenie vám umožňuje vyčistiť vzduch úplne bezpečne a pohodlne, pretože metódy sú založené na cloudovej platforme Fetch Robotics. Medzi jeho výhody patrí použitie špičkových impulzných xenónových UV žiaroviek PURO Lighting, ako aj schopnosť získať úplný prehľad o kvalite systému pomocou cloudovej analýzy Piedmont 4Site.

Výsledkom tejto úspešnej spolupráce je samostatný robot schopný UV dekontaminácie rôznych priestorov. Vďaka UV-C, UV-B a UV-A odstraňuje všetky nebezpečné baktérie a poskytuje úplné informácie o vykonanej dekontaminácii a výsledkoch práce. Stále viac podnikov sa pokúša v súvislosti s pandémiou Covid-19 obnoviť a zabezpečiť úplnú prevádzku svojich štruktúr. Na ochranu ľudí pred infekciou nebezpečným vírusom, ktorý sa zvyčajne rýchlo prenáša vzdušnými kvapôčkami, sa vedúci spoločností usilujú dezinfikovať svoje kancelárie, pavilóny, obchody atď. Vlády a vrcholový manažment na celom svete zavádzajú prísne hygienické štandardy, aby sa podniky mohli vrátiť na svoju predchádzajúcu úroveň a pandémia už ďalej nerastie.

Vedci a lekári z celého sveta vyzývajú ľudí, aby zaujali zodpovedný prístup k zdraviu, vykonávali časté čistenie priestorov, pravidelne vetrali a dekontaminovali miesta, kde sa zhromažďujú pracovníci.

Pretože boj proti Covid-19 ešte nie je ukončený, počet baktérií rezistentných na antibiotiká každým dňom stúpa, existuje dopyt po dobrých a silných dezinfekčných prostriedkoch vrátane tých automatických.

SmartGuardUV používa techniku ​​sekvenčného mapovania, ako aj špeciálny obraz z fotoaparátu na priame nasmerovanie širokého spektra ultrafialového žiarenia autonómne z xenónovej žiarovky. Dnes sa táto technológia považuje za najefektívnejšiu na dezinfekciu na základe ultrafialového žiarenia, najmä pokiaľ ide o dezinfekciu dôležitých oblastí vo vesmíre.

Technika ultrafialového žiarenia vyvinutá spoločnosťou PURO Lighting, ktorá túto myšlienku prevzala od priekopníkov UV sféry, Violet Defense. Vďaka tomuto vývoju sa stalo možné znížiť cieľové UV svetlo pri vysokej intenzite. Odstránenie desať stôp baktérií bude trvať presne 90 sekúnd a dôkladná dekontaminácia najdôležitejších miest v dome len šesť minút.

Špičkové laboratóriá a kvalifikovaní odborníci skontrolovali a osvedčili špičkový produkt SmartGuardUV. Táto dezinfekčná technológia je veľmi užitočná.

Tvrdia, že vlastnosti UV žiarenia SmartGuardUV najlepšie chránia zamestnancov pred koronavírusovou infekciou. Táto technológia vám umožňuje zaistiť pohodlie a bezpečnosť pracovného toku bez jeho prerušenia.

Keďže metóda SmartGuardUV bola vytvorená na základe cloudovej platformy Fetch, ktorá vyvíja robotiku, je maximálne premyslená a efektívna. Dezinfekciu môžete vo vybraných oblastiach vykonávať pomocou robotických senzorov, ktoré sa môžu autonómne pohybovať po obvode, vstupovať do požadovaného priestoru, aktivovať pulzné ultrafialové svetlo na čistenie.

Obrazovka senzora, ktorá bola zabudovaná do zariadenia, je schopná znižovať UV žiarenie, keď dosiahne kritický bod. Vedenie môže ovládať zariadenie na čistenie aj mimo kancelárie, môžete tiež zvoliť režimy dekontaminácie.

SmartGuardUV prenáša správy o vykonanej práci za konkrétne vybrané obdobie, môžete si pozrieť čas, ktorý ste strávili upratovaním miestnosti, fotoreportáž s potvrdeným harmonogramom upratovania. Môžete tiež sledovať prácu v reálnom čase.

UV lampy sa predtým nemohli pochváliť takou účinnosťou a trvanlivosťou, ich náboj stačil iba na dve hodiny a ich životnosť bola veľmi krátka.

Teraz tieto svetelné motory na SmartGuardUV môžu vysielať ultrafialové lúče presne na konkrétnom mieste, čo im umožňuje pracovať na jedno nabitie viac ako 8 hodín. Toto zlepšenie viedlo k vzniku samostatného robota na dekontamináciu, ktorý dokáže pracovať dlho bez straty kvality.

V súčasnosti sú samostatnými robotmi najefektívnejšie dezinfekčné technológie využívajúce čiastočné čistenie Breezy One alebo SmartGuardUV.

Facebook TwitterGoogle BookmarksRedditLinkedinPinterest Pin It